Drumroll Please…

My blog has been nominated for a Liebster Award!  Thanks Katie @ GlamGirlGlow,  I appreciate the shout out.

liebster

The Liebster Award is a great way to share the love and support one another within the blog-o-sphere community. I think I’ve been nominated in the past, but I’ve never paid it forward with a response post because I didn’t really understand the rules.  I apologize for dropping the ball back then; now I am clear.  Here are the rules:

  • Answer the 11 questions posed by the blogger that nominated you.
  • Nominate 11 bloggers.
  • Link back to the blog of the person who nominated you.

Let’s do this!  Here are the Q’s and my A’s”

1.  Pick an actress to play you in the movie version of your life–why?  Answer:  Emily Deschanel, the actress who plays Dr. Temperance Brennan on the TV Show Bones.

MV5BMTc3MTU1NDgxMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzQ5ODQ5NA@@._V1__SX2146_SY1200_

I’ve been told I look like here (which I’ll take as a compliment) and sometimes I act like her character on Bones (not sure if that is really a compliment?).

2.  You have unlimited funds.  Describe your dream vacation (aka, where are you going?).  Answer:  This is a tough one – there are so many places I’d love to go!  It might be a tie between a European excursion, with plenty of time in London, my favorite city in the world (I studied abroad there in college) and a road trip along the West Coast with plenty of walks on the beach with my Greyhounds, Lucie and Buddy.

20130924-154033.jpg
3.  One random fact about you.  Answer:  I used to play the oboe in grade school.
4.  What super power would you have?  Answer:  I’d like to be able to hit the pause button on my day so I can get more done;  or conversely hit fast forward to Friday some weeks.
5.  Who or what is your biggest inspiration?  Answer: Long distance runners.  I admire anyone who can stick to a training plan for months to accomplish their goal of running a Half or Full Marathon.
6.  Top three favorite movies.  Answer:  1)  Christmas Vacation, 2)  The Heartbreak Kid, 3)  Anchor Man

001164_48
7.  What is the first thing you do when you wake up in the morning?  Answer:  Pet Lucie!  My dog usually wakes me up.
8.  What is your favorite quote?  Answer:  “If it came from a plant, eat it.  If it was made in a plant, don’t.”  -Michael Pollan.
9.  Favorite book?  Answer:  Bitter is the New Black, by Jen Lancaster
10.  Name the one app you can’t live without.  Answer:  The Weather Channel App.  We don’t have a yard, so we are walking dogs at least 4 times a day; those walks are more enjoyable when dressed appropriately for the weather.
11.  Tell us about your most interesting travel experience.  Answer:  A few years ago, Matt and I traveled to Ireland with some friends.  We had the chance to stay with some locals, visit different parts of the country, and enjoy some Guinness (it tastes better there – I swear!).  It was so much fun, we’ve been trying to figure out when we can go back.

 

And now for my nominations, based on some of the blogs I’ve been reading lately:

  1. BayRunner Jamie
  2. Blog Runner
  3. ChiGirlFit
  4. Healthy Living and Good Writing
  5. Mouthwatering Fitness
  6. Jane Like to Run
  7. Recipe Muse
  8. Rungry
  9. Running to Ramble
  10. Stressed Baker
  11. Zero Waste Chef

And here are your questions:

  1. What is your favorite food?
  2. What is your favorite song, band, or musician?
  3. What is your favorite vacation destination?
  4. What inspired you to start your blog?
  5. What is your dream job?
  6. If you could live anywhere in the world, where would you live?
  7. Do you have any pets?
  8. What is one goal you have for 2015?
  9. What is one accomplishment from 2014 you are proud of?
  10. What is your favorite holiday?
  11. What is your favorite TV show?

I can’t wait to see your posts and learn more about my fellow bloggers!

Cheers³

Reni

 

Advertisements

3 thoughts on “Drumroll Please…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s